Pelebur lem panas panas 250 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 250 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 250 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 250 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 250 liter

Pelebur lem panas panas 250 liter

Pelebur lem panas panas kita duwe tangki lebur siji potong kanthi kekuatan manifold bentuke agul-agul, sing nambah area pemanasan lan nambah tingkat leleh. Tangki peleburan disemprot karo lapisan anti-lengket Teflon, lan tembok njero alus lan ora duwe struktur kastanye banyu kanthi efektif nyegah leleh panas. Karbohidrat lem. Pelebur lem cair panas sing digawe laris ing ASEAN, Uni Eropa, lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pelebur lem panas sing panas duwe tank nyawiji kanthi kekuatan dhuwur kanthi manifold bentuke bentuke agul-agul, sing nambah area panas lan nambah tingkat leleh. Tangki peleburan disemprotake karo lapisan anti-lengketTeflon, lan tembok njero alus lan ora duwe struktur waterchestnut kanggo nyegah leleh panas. Karbohidrat lem. Pelebur lem hotmelt sing digawe laris ing Asean, Uni Eropa lan liya-liyane.


1.Produksi Pambuka peleleh lem panas leleh 250 liter

1. Pelebur lem panas sing nyawiji duwe proteksi suhu internal, proteksi suhu kurang, startprotection wektu tundha motor, sirkuit mbukak output utawa proteksi kesalahan liyane, lan liya-liyane, kanggo njamin peralatan sing aman. Dilengkapi kacepetan konversi frekuensi, bisa ngontrol ukuran output lem kanthi efektif, akurasi proses pompa gir (nggunakake teknologi pangolahan manca), lan kanthi efektif njamin stabilitas output lem.

2. Peleleh lem Ourhot nyawiji nggunakake alat nyaring presisi kanggo mbusak kekotoran lan nyegah sumbatan nozel. Struktur fuselage jinis bingkai lan desain lawang kontrol kabinet sing bisa dibukak, instalasi lan pangopènan sing gampang lan cepet; piranti roda humanizedbottom, gerakan fleksibel, fungsi kunci luwih aman yen bisa diendhani; desain panel operasi sing gampang digawe manungsa, gampang dioperasikake.

3. Pelebur lem panas sing panas duwe struktur pigura-typefuselage lan desain lawang kabinet kontrol sing bisa dibukak, sing gampang dipasang lan dijaga kanthi gampang.


2.ProductParameter (Spesifikasi) gluemelter leleh panas 250 liter

Tegangan

380V

MAX.CPS

100-18000CPS

Frekuensi

50 / 60HZ

Suhu Rangeof

â ‰ ¤220â „ƒ

Kekuwatan

10000W

Bobot

220KG

Kapasitas Hopper

250L

Sakabèhé Ukuran

L1420 × W800 × H1700

Lebur

250L

Jumlahe nganti selang

1-6


3. Fitur Produk lan Aplikasi lem panas leleh panas 250 liter

Sambungan antara motor lan gearpump nggunakake kopling pompa sinkron sing dirancang khusus, sing duwe kaluwihan resistensi suhu dhuwur, akurasi koneksi dhuwur, transmisi stabil, lan umur kerja sing dawa. Iki dilengkapi pompa gir lapisan pindho 6CC. Iki digunakake kanthi apik ing kemasan karton, ikatan kosmetik, distribusi elektronik lan industri komposit kain.


4. Rincian Produk peleleh lem panas leleh 250 liter





5. Kualifikasi Produk sakaleleh lem panas meleleh 250 liter



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanileleh lem panas meleleh 250 liter

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku lem panas meleleh 250Liter saka perusahaan kita, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

2.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

3. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

4.Q: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

5. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.