Pelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter
  • Air ProPelebur lem panas panas 10 liter

Pelebur lem panas panas 10 liter

Struktur awak lem bentuk panas lem panas, instalasi lan pangopènan iku gampang lan cepet. Lapisan Teflon sing bisa dilapisi kaping pindho ing tangki leleh, lan bagean dadi panas sing maju kanthi fin bisa nambah efisiensi leleh, ngirit energi, lan efektif nyuda karbonisasi. Pelebur lem panas leleh 10 liter sing diproduksi perusahaan suwene pirang-pirang taun didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Struktur mesin, lem lan panas peleburan panas struktur awak, instalasi lan pangopènan iku gampang lan cepet. Lapisan Teflon sing bisa dilapisi kaping pindho ing tangki lebur, lan pérangan pemanas wujudfinfinise maju, nambah efisiensi lebur, ngirit energi, lan kanthi efektif nyuda karbonisasi. pelebur lem panas 10 liter sing diproduksi perusahaan suwene pirang-pirang taun didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa.


1.Produksi Pambuka peleleh lem panas leleh 10 liter

1. Pelebur lem panas leleh 10 liter nggunakake teknologi pompa piston sing didukung kanthi kacepetan respon lan sensitivitas sing cepet. Bisa nglelehake lem 10 liter saben jam, kanthi efektif njamin stabilitas output lem pompa hawa munggah lan mudhun stroke.

2. Pompa pengukuran presisi nggawe stabilitas lan kelanjutan saka lem.


2.ProductParameter (Spesifikasi) gluemelter leleh panas 10 liter

Tegangan

220V

MAX.CPS

1000-18000CPS

Frekuensi

50 / 60HZ

Range Suhu

â ‰ ¤220â „ƒ

Kekuwatan

2200W

Bobot

55KG

Kapasitas Hopper

10L

Ukuran Sakabèhé

L753 × W380 × H540

Tingkat lebur

10L

Nganti jumlah selang

1-4


3. Fitur Produk lan Aplikasi lem panas leleh panas 10 liter

Ourhot nyawiji peleleh lem 10 Liter nganggo jinis piranti refleksi pandhuan anyar, sing nggawe pangaturan luwih pas lan stabil. Iki digunakake ing industri kayata kemasan karton, lem kosmetik, dispensasi elektronik, lan senyawa kain.


4.Rincian Produk peleleh lem panas leleh 10 liter




5. Kualifikasi Produk sakaleleh lem panas meleleh 10 liter



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanileleh lem panas meleleh 10 liter

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku lem panas leleh 10Liter saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

2. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

4. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

5. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.