Omah > Akses lebur lem panas nyawiji Akses lebur lem panas nyawiji > Noel aplikator nyawiji panas
Noel aplikator nyawiji panas
  • Air ProNoel aplikator nyawiji panas

Noel aplikator nyawiji panas

Mesin bubur presisi impor Swiss, baja tahan karat impor Italia, nozel presisi tinggi, digunakake bebarengan karo modul, bisa ngontrol jumlah lem kanthi tepat nalika mbuwang lem panas sing nyawiji. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo R&D, produksi, adol peralatan adesif lan menehi saran teknis kanggo para pelanggan. Nduweni sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis ngekspor produk menyang luwih saka sepuluh negara ing ASEAN lan Uni Eropa, entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin bubur presisi impor Swiss, stainless steel impor Italia, nozel presisi tinggi, sing digunakake bebarengan karo modul, bisa ngontrol jumlah lem kanthi tepat nalika mbuwang cairan panas. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi khusus kanggo R&D, produksi, penjualan peralatan adesif lan menehi saran teknis marang para pelanggan. Nduweni sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis ngekspor produk menyang luwih saka sepuluh negara ing ASEAN lanEU, entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan.


1. Pambuka Produk nozel aplikator leleh panas

1. Kanthi ngatur modul, lem sing luwih tepat bisa disebar.

2. Bahan stainless steel sing diimpor bisa tahan suhu, nyandhang lan karat sing dhuwur.

3. Desain internal Utas gampang dipasang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) nozel aplikator leleh panas

Tegangan

Kekuwatan

Kacepetan puteran

Pindahan minimal

24V

200W

60 rpm

1 ml


3. Fitur Produk lan Aplikasi nozel aplikator leleh panas

Maksimalake produktivitas kanthi ngoptimalake akurasi lan nyuda sampah ing proses perakitan. Iki digunakake kanthi akeh ing industri kemasan, industri mobil, filter udara tanpa kainkomposit non-anyaman, ikatan material sepatu, percetakan, komposit lapisan, produk produksi, pelapis rumah tangga, pengikat buku lan industri liyane.


4.Rincian Produk nozel aplikator leleh panas



5. Kualifikasi Produk sakapanas pelarut nozel aplikator



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanipanas pelarut nozel aplikator

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy panas pelarut nozel aplikator of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Apa cair meltadhesive panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

2. T: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

3. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

4. T: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

5. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.


Tags Panas:

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.