Perekat Peleleh Panas kanggo Sealing Tas kurir PE

Perekat Peleleh Panas kanggo Sealing Tas kurir PE

Perekat Panas Nyelehake kanggo PE Courier Bag Sealing minangka perekat sensitif tekanan poliolefin sing ora ambu, sing nduweni karakteristik taktik awal sing apik, kekuwatan nyekeli sing kuwat, lan suhu sithik tanpa rusak. Perekat panas panas wis laris didol ing pasar ASEAN, UE lan liya-liyane, lan wis dipercaya lan didhukung pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Perekat Peleleh Panas kanggo Sealing PECourier Bag minangka perekat sensitif tekanan poliolefin sing ora ambu, sing nduweni karakteristik taktik awal sing apik, kekuwatan nyekeli sing kuwat, lan suhu sing sithik tanpa rusak. Perekat panas panas wis laris didol ing pasar ASAS, EU lan liya-liyane, lan wis dipercaya lan didhukung pelanggan.


1.Produksi Pambuka Adhesive Nyawiji Panas kanggo Sealing Tas kurir PE

1. IkiHot Melt Adhesive kanggo PE Courier Bag Sealing ora nggambar utawa bocor minyak.

2. Theglue disemprotake kanthi lancar, kanthi elastisitas tinggi lan viskositas dhuwur.

3. Efek tevisitas apik ing suhu ngisor.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka Adhesive Panas Nyawiji kanggo Sealing Tas kurir PE

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

Kuning

88 ± 5â „ƒ

3000-5000 CPS (160â „ƒ)

160-180â "ƒ


3. Fitur Produk lan Aplikasi Adhesive Peleh Panas kanggo Sealing Tas kurir PE

Hot MeltAdhesive kanggo PE Courier Bag Sealing duwe taktik dhisikan lan kekuwatan sing kuwat. Digunakake sacara wiyar kanggo panyegelan tas ekspres, lan uga bisa digunakake kanggo ikatan lan laminasi tas perekat, produk kertas, produk logam, plastik, lan produk non-anyaman.


4. Rincian Produk Adhesive Nyawiji Panas kanggo Sealing Tas kurir PE



5. Kualifikasi Produk sakaPerekat Peleleh Panas kanggo Sealing Tas kurir PE


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniAdhesive Nyawiji Panas kanggo PE Kurir BagSealing

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku Adhesive Hot Melt kanggo PECourier Bag Sealing saka perusahaan kita, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise bali.


7. FAQ

1. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake sajrone 2 taun ing ruangan tanpa suhu.

2. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

3. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Perekat leleh panas kita wis ngliwati tes SGS lanROHS.

4. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

5. P: Apa cairan leleh panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.