Perekat panas reaktif leleh adhesif
  • Air ProPerekat panas reaktif leleh adhesif

Perekat panas reaktif leleh adhesif

Perekat panas panas reaktif furnitur minangka jinis adesif panas panas poliuretan reaktif, sing tahan suhu dhuwur, tahan cat, tahan banyu, lan kekuatan ikatan sing luwih apik. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas bermutu kanthi struktur stabil lan pangiriman pas wektune. Kita wis entuk kapercayan pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Meltadhesif panas reaktif furnitur minangka jinis adesif panas panas poliuretan reaktif, sing nduweni resistensi hightemperature, tahan cat, tahan banyu, lan kekuatan ikatan sing luwih apik. Kita setya nyedhiyakake leleh panas sing larut kanthi struktur sing stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan ing pasar ASEAN lan Uni Eropa.


1.Produksi Pambuka perekat panas panas reaktif furnitur

1. Wisuh banget: sawise ngobati, produk bisa tahan 40-60 â „washing ngumbah banyu anget kanggo kakehan tanpa degumming.

2. Operabilitas sing apik, biasane ing 6-15 detik bisa dadi loro awak sing terpaku, cepet menyang proses sabanjure, nambah efisiensi.

3. Yen dibandhingake karo leleh panas tradisional, kekuatan kulit mundhak kaping pirang-pirang. Kanggo industri mebel kanthi proses panyegelan pinggiran, Perekat hotmelt reaktif duwe kaluwihan sing luar biasa.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka perekat panas panas reaktif furnitur

Werna

Mbukak Jam

Viskositas

Suhu operasi

Kuning

2-4min

30000140â „ƒï¼ ‰

130-140


3. Fitur Produk Lan Aplikasi saka perekat panas panas reaktif furnitur

Meltadhesif panas reaktif furnitur nduweni resistensi suhu dhuwur, temperatureresistensi rendah, resistensi banyu lan ora ana degumming nalika ketemu banyu, mula bakal luwih becik nggunakake mesin perekat leleh panas kanggo mujudake gluing ing industri pertukangan kayu. Produk iki akeh digunakake kanggo sealing pinggiran lan mebel bungkus.


4.Rincian Produk saka perekat panas panas reaktif furnitur




5. Kualifikasi Produk sakaPerekat panas reaktif leleh adhesif


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniPerekat panas reaktif leleh adhesif

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perekat hotmelt reaktif kanggo saringan HEPA perusahaan kita, supaya sampeyan ora bisa adol kuwatir.


7. FAQ

1. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Perekat leleh panas kita wis ngliwati tes SGS lanROHS.

2. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake sajrone 2 taun ing ruangan tanpa suhu.

3. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

4. P: Apa meltadhesive panas beracun sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

5. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.