Gelung kuping rata
  • Air ProGelung kuping rata
  • Air ProGelung kuping rata

Gelung kuping rata

Gelung kuping kita duwe kalenturan elastisitas, kelembutan lan kenyamanan sing apik, lsp. Daur ulang kuping umume digunakake kanggo topeng N95. Wis ngliwati standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan ora beracun.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Gelung kuping kita duwe kalenturan elastisitas, kelembutan lan kenyamanan sing apik, lsp. Daur ulang kuping umume digunakake kanggo topeng N95. Wis ngliwati standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan ora beracun.


1.Produksi Pambuka puteran kuping

1. Klasifikasi puteran kuping utamane adhedhasar wujud tartamtu. Gelung kuping bisa dipérang dadi jinis bunder lan jinis datar.

2. Sampeyan bisa nyambung earloop menyang topeng, banjur ndandani topeng ing rai.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) puteran kuping

Werna

Meter per kg

Materi

Putih / ireng

800

Poliester + Spandex


3. Fitur Produk lan Aplikasi daur ulang kuping

Gelung kuping kita duwe kaluwihan elastisitas, kelembutan lan kenyamanan sing apik, lsp.


4. Rincian Produk saka puteran kuping



5. Kualifikasi Produk sakaputeran kuping


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayaniputeran kuping

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy puteran kuping of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Kepiye cara ngresiki lan njaga tali topeng?

A: Disaranake direndhem ing banyu sing umob suwene 5 menit: luwih dhisik godhok banyu sing umob, banjur lebokake ing cekungan sing dipasang topeng kasebut. Banjur sampeyan bisa ngresiki topeng kanthi sabun, bubuk cuci, lsp.

2. Q: What to do if the puteran kuping on the mask is too long?

A: Tie the two puteran kupings of the disposable mask each with a knot. The position of the knot should be determined according to the size of the face. After the knot is tied, the puteran kuping of the mask will become shorter.

3.Q: Is the puteran kuping only white and black?

A: Sing liyane biasane putih lan ireng, nanging warna liyane bisa disesuaikan karo saudagar.

4. Q: How many tons of puteran kuping can you produce in one day? 

A: Kita bisa ngasilake irung 5 ton saben dina.

5.Q: what kind of certification has your puteran kuping passed?

A: our puteran kuping have passed SGS, CPST certification, ROHS environmental protection, reach non-toxic and other related tests, and have been exported to South Korea, Spain and other countries.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.