Omah > Akses lebur lem panas nyawiji Akses lebur lem panas nyawiji > Saring
Saring
  • Air ProSaring
  • Air ProSaring
  • Air ProSaring
  • Air ProSaring

Saring

Filter kita nggunakake desain struktur multi-lapisan, filter multi-layer, saengga efek penyaringan tekan sing ekstrim. Filter bisa dicopot lan gampang diganti. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Saring kita nggunakake desain multi-lapisan, saringan multi-lapisan, saengga efek penyaringan tekan ekstreme. Saring bisa dicopot lan gampang diganti. Sajrone pirang-pirang taun, kita duwe kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.


1.Produksi Pambuka Saring

1. Ana rong jinis saringan: jinis lurus lan jinis tank. Jinis hak duwe loro konfigurasi 45 derajat lan 90 derajat supaya cocog karo instalasi lan panggunaan. Jinis tangki dununge ing sisih ngisor piranti leleh foto, sing nyaring kontaminan ing adesif sing dingerteni nyebabake penyumbatan.

2. Desain struktur multi-lapisan, filter multi-layer, efek nyaring bisa tekan luwih saka 99%.

3. Pasang filter ing dhuwur sing bener ing tank. Iki mesthekake yen filter disegel kanthi apik kanggo nyegah bocor lan filtrasi optimal.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Saring

Diameter: 31.5 / 42 MM


3. Fitur Produk lan Aplikasi Saring

Saring lurus lan tabung bisa ngatasi areng lan kontaminan kanthi efektif ing adesif panas. Produk iki biasane digunakake ing mesin lim panas lan mesin lim panas PUR.


4. Detail Produk babagan Saring




5. Kualifikasi Produk sakaSaring



6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSaring

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Saring of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

2. P: Industri industri peleleh massal sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

3. T: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

4. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

5.Q: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.


Tags Panas:

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.