Senapan semprotan serat
  • Air ProSenapan semprotan serat
  • Air ProSenapan semprotan serat
  • Air ProSenapan semprotan serat
  • Air ProSenapan semprotan serat

Senapan semprotan serat

Senapan semprotan serat dikendhaleni dening gas lan kasusun saka sawetara modul penyemprotan lem panas cair kanthi saringan keranjang internal. Iki nduweni fungsi kanggo nyegah kontaminasi partikel sing apik ing pistol semprotan. Nozel diwenehake dening unit utama adhesive leleh panas (ASU) kanggo stabil tekanan lem. Senapan semprotan serat kita wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa suwene pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Senapan semprotan serat dikendhaleni dening gas lan kasusun saka sawetara modul penyemprotan lem panas cair kanthi saringan internal. Iki nduweni fungsi kanggo nyegah kontaminasi partikel sing apik ing pistol semprotan. Nozel diwenehake dening unit utama adhesive leleh panas (ASU) kanggo stabil tekanan lem. Senapan semprotan serat kita wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa sajrone pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka pistol semprotan Serat

1. Senapan semprot Ourfiber bisa ngirit nganti 40 ~ 60% lem kanthi kekuatan sing padha; bobote semprotan sing padha bisa nambah kekuatan nganti 60%.

2. Bobot semprotan paling sithik yaiku 0,5 g / m².

3. Distribusi filamen viskositas seimbang, sing bisa ningkatake aliran permukaan / tingkat penetrasi cair produk.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) senapan semprotan Serat

Sopir operasiture

Kekuwatan

Tegangan

Bobot

165

3000W

220V

14,8KG


3. Fitur Produk lan Aplikasi bedhil serat

Senapan semprotan serat nggunakake desain awak sing pamisah, struktur anyar lan perawatan sing gampang. Bobot kurang ukuran bobot terus-terusan lan ora mandheg, ukuran, kapadhetan lan bentuk semprotan bisa dikontrol kanthi efektif kanggo entuk kinerja komposititas sing luwih kuat lan kekuatan gabungan, supaya produk kasebut bisa nggunakake panyerepan sing luwih apik. Iki digunakake akeh ing kompositeteknologi kain.


4. Rincian Produk bedhil semprotan Serat




5. Kualifikasi Produk sakaSenapan semprotan serat



6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSenapan semprotan serat

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Senapan semprotan serat of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

2. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. T: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

4. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

5. P :industri endi peleburan akeh sing digunakake?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.