Sealing Seam Panas Panas

Sealing Seam Panas Panas

Sealing Seam Panas Eva iki nduweni tekanan dhisikan suhu murah, kekuatan kulit dhisikan sing kuwat lan resistensi penuaan. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, struktur stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Seal Sealing Sealing Sealing nduwe suhu awal suhu rendah, kekuatan kulit dhisikan sing kuwat lan resistensi penuaan. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, struktur stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.


1.Produksi Pambuka Sealing Seam Panas Eva

1. Dibandhingake karo lem liyane, jumlah adesif panas sing nyuda bisa dikurangi 20% -25%.

2. Sampeyan bisa nggunakake suhu sing luwih murah kanggo gluingto kanggo nambah umur layanan peralatan kasebut.

3. Kekuwatan tutupe dhuwur lan tancep tetep kuat.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Sealing Seam Panas Eva

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

transparan

85±5

2000 CPS (160)

160-175


3. Fitur Produk lan Aplikasi Sealing Seam Panas Eva

This Sealing Seam Panas Panas is pressure-sensitive and can be bonded to the adherend with a little finger pressure. It does not require the use of solvents or other auxiliary means. It is especially suitable for the coating and compounding of transparan plastic materials such as PET, PVC and OPP.


4. Rincian Produk Sealing Seam Panas Eva


5. Kualifikasi Produk sakaSealing Seam Panas Panas


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSealing Seam Panas Panas

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Sealing Seam Panas Panas for HEPA filter of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

2. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

3. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake sajrone 2 taun ing ruangan tanpa suhu.

4. T: Apa sertifikasi sing wis dilebokake adesif panas sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

5. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesif panas panas?

A: 1. Sumber panas (suhu konstruksi)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

   4. Jumlah lem


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.