Bahan bangunan adesif panas nyawiji panas
  • Air ProBahan bangunan adesif panas nyawiji panas

Bahan bangunan adesif panas nyawiji panas

Peleburan panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan reaktif, sing nduweni kekuwatan awal sing apik, fungsi silang lan pangobatan, kekuatan ikatan pungkasan sing luwih dhuwur, ora ana pelarut organik, isi padhet 100%. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi kanthi struktur stabil lan pangiriman pas wektune. Kita wis entuk kapercayan pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleburan panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan, sing nduweni kekuwatan awal, fungsi silang lan fungsi penyembuhan, kekuatan ikatan pungkasan sing luwih dhuwur, ora ana organicsolvent, isi padhet 100%. Kita setya nyedhiyakake perekat sing bisa dilelehake kanthi kualitas sing stabil kanthi pangiriman sing tepat wektu. Kita wis menang kapercayan pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.


1.Produksi Pambuka materi Bangunan adesif panas panas leleh

1.Reaksi kasebut karo banyu ing udara lan dadi kuwat. Ora ana proses pangatusan, mula bisa cepet-cepet ngirit.

2. tahan panas banget, tahan banyu, resistensi kimia lan resistensi penuaan.

3. Proses ikatan iku gampang lan gampang digunakake.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka Bahan bangunan adesif panas panas reaktif

Werna

Mbukak Jam

Viskositas

Suhu operasi

White

4-6 menit

25000 CPS140â „ƒï¼ ‰

130-140


3. Fitur Produk lan Aplikasi bahan Bangunan adhesif panas panas reaktif

Leleh panas reaktif duweni kekuatan adhesions banget, resistensi suhu dhuwur, resistensi suhu kurang, resistensi kimia korosi, resistensi penuaan, lan adhesi lan elastisitas sing luwes. Iki digunakake ing sandiworo, kain tembok sing mulus, landasan kayu lan kabeh kayu lapis.


4. Rincian Produk bahan Bangunan adesif panas panas reaktif




5. Kualifikasi Produk sakaBahan bangunan adesif panas nyawiji panas


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniBahan bangunan leleh panas reaktif

Kita bakal nyedhiyakake layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku bahan Bangunan adesif panas nyawiji kanggo filter HEPA perusahaan kita, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa cair meltadhesive panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

2. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

3. P: Sertifikasi apa sing wis dilebokake adesif panas sampeyan?

  A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

4. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesif panas panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

5. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.