Adesif panas panas reaktif interior otomotif
  • Air ProAdesif panas panas reaktif interior otomotif

Adesif panas panas reaktif interior otomotif

Peleburan panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan reaktif, sing nduweni sifat tahan suhu dhuwur, resistensi suhu sithik lan resistensi pelarut. Yen dibandhingake karo adesif panas, kekuatan ikatan luwih apik. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi kanthi struktur stabil lan pangiriman pas wektune. Saiki, kita ngekspor menyang luwih saka sepuluh negara ASEAN lan Uni Eropa, entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing pasar.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleburan panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan, sing nduweni sifat resistensi hightemperature, resistensi suhu sithik lan resistensi pelarut. Yen dibandhingake karo adesif panas panas, kekuatan ikatan luwih apik. Kasedhiya banget nyedhiyakake adesif panas panas sing larut kanthi struktur stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Saiki, kita ngekspor menyang luwih saka sepuluh negara ASAN lan UE, entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing pasar.


1.Produksi Pambuka adesif panas panas reaktif interior Otomotif

1. tahan panas banget, tahan banyu, tahan kimia, daya tahan lsp.

2. Kekuwatan awal sing apik, fungsi penyambungan silang, kekuatan ikatan akhir sing luwih dhuwur.

3. Ora ana pelarut organik, konten padhet 100%, perlindungan ijo lan lingkungan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka adesif panas panas reaktif interior Otomotif

Werna

Mbukak Jam

Viskositas

Suhu operasi

Putih

2-3min

25000-30000 CPS(140â „ƒï¼ ‰

120-140â „ƒ


3. Fitur Produk lan Aplikasi saka adesif panas panas reaktif interior Otomotif

Hotmelt reaktif iki nduweni ketahanan lan ketangguhan sing luwes, kekuatan perekat sing apik banget, tahan suhu dhuwur lan sithik, tahan banyu, tahan tahan, tahan korosi kimia Zero lan resistensi penuaan. Iki digunakake kanthi apik ing lapangan elektronik, mobil, elektromekanik, aerospace, lan liya-liyane.


4.Rincian Produk adesif panas panas reaktif interior Otomotif



5. Kualifikasi Produk sakaAdesif panas panas reaktif interior otomotif


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniLebur panas panas reaktif interior

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perekat panas panas interior otomotif kanggo filter HEPA perusahaan kita, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa cairan leleh panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

2. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

3. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

4. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

5. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: Leleh panas sing reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.