Adesif panas panas interior otomotif

Adesif panas panas interior otomotif

Perekat panas panas interior Otomotif kita minangka perekat sensitif tekanan tanpa ambu tanpa elastisitas lan viskositas tinggi. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, kanthi struktur sing stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleleh panas interior Otomotif kita minangka perekat sensitif tekanan tanpa ambu tanpa elastisitas tinggi lan viskositas sing dhuwur. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, kanthi struktur sing stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.


1.Produksi Pambuka adesif panas panas interior otomotif

1. Adhesif nyawiji sing fleksibel, ora beracun lan tanpa rasa.

2. Lem kasebut disemprotake kanthi lancar, kanthi elastisitas dhuwur lan viskositas dhuwur.

3. Perekat panas panas interior Otomotif duwe kapadhetan sing kurang, udakara0.85-0.88 g / cm³, sing udakara luwih entheng 8% -10% tinimbang perekat leleh panas EVA.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka perekat panas panas interior otomotif

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

Kekuningan

105±5

5000-8000 CPS (160)

170-180


3. Fitur Produk lan Aplikasi saka perekat panas panas interior otomotif

Perekat panas panas Otomotif bening duwe obat sing kuwat, cepet, heatresistensi dhuwur, lan bisa nemplek karo umume substrat, kayata plastik, kain, lan bahan logam. Produk iki digunakake ing industri otomotif, kayata lapisan atap, panel awak, dekorasi interior mobil, kaca depan lan anti geter.


4.Rincian Produk saka adesif panas panas interior otomotif


5. Kualifikasi Produk sakaInterior otomotif panas melt adhesive


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniInterior otomotif panas melt adhesive

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perekat hotmelt interior Otomotif kanggo filter HEPA perusahaan kami, supaya sampeyan ora bisa adol kuwatir.


7. FAQ

1. P: Apa sing diarani watak kasebutistatis leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

2. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

3. P: Apa cair meltadhesive panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

4. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesif panas panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

5. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.