Babagan Kita


Purking Technology (Zhejiang) Co., Ltd.didegaké ing 2014, Iki perusahaan adhesivemachine panas panas nyawiji riset, pangembangan, marketing, personneltraining lan layanan sawise-sales, perusahaan wis luwih saka 1000 squaremeter bangunan pabrik. Kantor pusat penjualan perusahaan dununge ing Kota Yiwu, Provinsi Zhejiang. Pusat produksi lan perakitan dununge ana ing Kota Dongguan, Provinsi Guangdong.

Pengaruh penyakit epidemi ing taun 2020, topeng pasokan ora bisa memenuhi permintaan. Dikombinasikake karo kahanan nyata saka perusahaan, kita mutusake kanggo miwiti produksi tutup jembatan irung saka topeng, menehi sumbangan sing cukup kanggo epidemi kasebut. Basis produksi kasebut dununge ing guojiantangintersection, Jiangnan Park, Zona Pengembangan Ekonomi Jalan Lanjiang, LanxiCity, Kota Jinhua, Provinsi Zhejiang. Basis produksi ing Dongguan mapan ing Nomer 38, Jalan Buxing, desa shigubuwei, Tangxia Town, DongguanCity, Provinsi Guangdong.


Perusahaan kasebut minangka produsen peralatan produksi adesif otomatis sing nggabungake R & D, produksi lan penjualan. Kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi canggih lan manajemen teknis sing ketat, perusahaan nyedhiyakake kabeh solusi lem otomatis kanggo industri perekat panas sing nyawiji. Saiki, wis dadi luwih saka 400 perusahaan, kalebu industri sepatu, industri sandhangan, industri kemasan, industri pelapis, industri kerajinan tangan, industri elektronik, industri otomotif, lsp.



Mesin Stamping

Saiki, ana pasar tartamtu ing Provinsi Zhejiang lan Provinsi Guangdong, lan saiki berkembang ing saindenging negara.

Prestasi luar biasaPenjualan tahunan 10 yuta dolar.

Pra-sale:Pengantar lengkap babagan produk perusahaan.

Didol:Nyedhiyakake solusi lem otomatis sing paling dipercaya kanggo masalah nyata sing kudu diatasi.

Layanan purna jual:Nyedhiyakake solusi lengkap kanggo masalah sing ana.