Kawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel
  • Air ProKawat irung inti 5mm dobel

Kawat irung inti 5mm dobel

Kawat irung inti dobel 5mm kita wis dilipat bola-bali kaping 10 kaping tanpa rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan duwe perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistensi lipat lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung inti dobel 5mm kita wis lempitan kaping 10 kaping pindho tanpa rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan duwe perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistensi lipat lan liya-liyane.


1.Produksi Pambuka kabel irung inti dobel 5mm

1. Kawat irung inti inti kasusun saka 2 lembar kawat wesi 0.45-0.8mm lan senyawa PP. Amarga ironwire internal, efek fiksasi luwih apik. Yen dibandhingake karo siji irung lan garis irung allplastic, bar irung inti inti duwe bentuk sing luwih apik.

2. Kawat irung inti dobel 5mm bisa diputer360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik.


2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel corenose dobel 5mm

Werna

Wirediameter

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

0.45-0.8mm

150-180

1500-1750


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung inti dobel 5mm

Kawat irung inti ganda The5mm sing diprodhuksi dening kita ora bisa dilalekake lan ora ana gandhengane, digunakake ing topeng N95.


4.Rincian Produk kawat irung inti dobel 5mm










5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung inti dobel 5mm


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung inti dobel 5mm

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kawat irung inti dobel 5mm of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: kepiye jembatan irung bisa dadi tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti kaping pindho bisa diputar 360 derajat, lan distorsi apa wae ora bakal owah degumming.

2. T: bahan apa sing apik kanggo topeng irung topeng?

A: ana bahan baku pet, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

3. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi cpst, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

4. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

5.Q: N95 topeng withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.