Kawat irung PP 5mm 100mm
  • Air ProKawat irung PP 5mm 100mm
  • Air ProKawat irung PP 5mm 100mm
  • Air ProKawat irung PP 5mm 100mm

Kawat irung PP 5mm 100mm

Kawat irung PP 5mm 100% sing diprodhuksi dening kita ora duwe garis sing mbukak lan pungkasane rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung PP 5mm 100% sing diprodhuksi dening kita ora duwe garis sing terbuka lan ora ana ujung sing rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.


1.Produk Pambuka kawat irung PP 5mm 100%

1. Dibandhingake karo irung inti siji lan irung dobel, kabel irung 100% PP ora duwe kawat besi. Topeng bekas luwih ramah lingkungan nalika didaur ulang. Iki digunakake ing topeng medis.

2. Kawat irung PP 5mm 100% sing diprodhuksi dening ushave ora ana garis sing kapapar lan ora ana ujung sing rusak. Bisa njaga bentuk sing wis ana sawise mlengkung, lan digunakake ing topeng rai sing rata.


2.ProductParameter (Spesifikasi) nosewire PP 5mm 100%

Werna

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

160-200

1800-2300


3. Fitur Produk lan Aplikasi kawat irung PP 5mm 100%

Kawat irung PP 5mm 100% sing diprodhuksi bisa dilipat kaping 10 kaping tanpa sambungan, distorsi sewenang-wenang, efek goodshaping.


4. Rincian Produk kawat irung PP 5mm 100%






5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung PP 5mm 100mm


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung PP 5mm 100mm

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kawat irung PP 5mm 100mm of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: kepiye jembatan irung bisa dadi tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

2. P: Masker N95 nganggo irung aluminium utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

3. T: Apa bedane antara kawat irung 100% PP lan kawat irung dobel?

A: Ora ana kawat wesi ing tengah kabel irung 100% PP, dadi topeng sing digunakake luwih ramah lingkungan nalika didaur ulang, lan digunakake minangka topeng protèktif medis; ana kawat wesi ing tengah kabel irung dobel, efek mbentuk luwih apik, mula digunakake ing topeng N95 lanKF94.

4. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

5. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.