Kawat irung aluminium 5mm 100%
  • Air ProKawat irung aluminium 5mm 100%

Kawat irung aluminium 5mm 100%

Kawat irung Aluminium 5mm 100% kita diproduksi kanthi muter. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis minangka kawat irung internal, lan kapasitas produksi meh kaping telu luwih dhuwur. Kawat irung Aluminium 5mm 100% wis nglewati deteksi SGS lan CPST, umume digunakake ing topeng N95.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung Aluminium 5mm 100% kita bisa digawe. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis minangka kawat irung internal, lan kapasitas produksi meh telung kali luwih dhuwur. Kawat irung Aluminium 5mm 100% wis nglewati deteksi SGS lan CPST, umume digunakake ing N95 topeng.


1.Produksi Pambuka kawat irung Aluminium 5mm 100%

1. Kawat hidung aluminium 5mm 100% duktilitas duktus lan efek mbentuk. Bisa ditekuk kaping 10 lan terus dibukak. Sawise ilang kekuwatan eksternal, bisa tetep ora ana watese.

2. Kawat hidung aluminium 5mm 100% diproduksi kanthi gulung. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis, lan kapasitas produksi meh kaping telu luwih dhuwur.


2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel Aluminium hidung 5mm 100%

Werna

jembaré

kekandelan

perak

5mm

0.60.8mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi kawat irung Aluminium 5mm 100%

Kawat irung aluminium 5mm 100% kita duwe permukaan sing mulus, ora ana lekukan lan kemuluran sing apik. Umume digunakake ing topeng N95.


4. Rincian Produk kawat irung Aluminium 5mm 100%




5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung aluminium 5mm 100%


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung aluminium 5mm 100%

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku nosewire aluminium 5mm 100% saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1.Q: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

2. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

3. P: apa bahan sing apik kanggo topeng jembatan irung?

A: ana bahan baku PET, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

4. T: kepiye cara nyusut irung supaya bisa tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti siji perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal owah degumming.

5.Q: N95 topeng withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.