5mm 100% Strip kawat irung aluminium
  • Air Pro5mm 100% Strip kawat irung aluminium
  • Air Pro5mm 100% Strip kawat irung aluminium
  • Air Pro5mm 100% Strip kawat irung aluminium
  • Air Pro5mm 100% Strip kawat irung aluminium

5mm 100% Strip kawat irung aluminium

Strip kawat hidung aluminium 5mm 100% duwe kemuluran sing apik, proses perekat panas nglindhungi lingkungan, viskositas sing kuat, standar sertifikasi internasional SGS, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistansi lipat lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Strip kawat irung aluminium 100% 100% duktilitas hasgood, proses perekat panas nglindhungi lingkungan, kuat-kuat, standar sertifikasi internasional SGS, proteksi lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistensi lipat lan sapanunggalane.


1.Produksi Pambuka strip kawat irung Aluminium 5mm 100%

1. Strip 5mm 100% kawat hidung aluminium duktilitas hasgood, proses perekat panas nglelehake lingkungan, kuat, kuat, umume digunakake ing topeng N95.

2. Strip mm kawat hidung aluminium 5% 100% nggunakake proses perekat panas-nyawiji sing ramah lingkungan, sing bisa diikat kanthi sampurna tanpa kain tenunan.


2.ProductParameter (Spesifikasi) strip kabel Aluminium hidung 5mm 100%

warna

dawane

jembaré

kekandelan

perak

9088mm

5mm

0.40.50.8mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi saka strip kawat irung Aluminium 5mm 100%

Strip kawat hidung aluminium 5mm 100% ngudani duktilitas lan efek bentuk sing apik. Bisa ditekuk kaping 10 lan terus dibukak. Sawise ilang kekuwatan eksternal, bisa tetep ora ana watese.


4. Rincian Produk strip kawat irung Aluminium 5mm 100%


5. Kualifikasi Produk saka5mm 100% Strip kawat irung aluminium


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani5mm 100% Strip kawat irung aluminium

Kita bakal nyedhiyakake layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku strip nosewire aluminium 5mm 100% saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1.P: topeng N95 irung withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

2.P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

3. P: apa bahan sing apik kanggo topeng jembatan irung?

A: ana bahan baku PET, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

4. P: sertifikasi irung apa sing wis liwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

5.P:kepiye cara nyusut irung kanggo nanggung tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti siji perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal owah degumming.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.