5 gal PUR lebur akeh
  • Air Pro5 gal PUR lebur akeh
  • Air Pro5 gal PUR lebur akeh
  • Air Pro5 gal PUR lebur akeh
  • Air Pro5 gal PUR lebur akeh
  • Air Pro5 gal PUR lebur akeh

5 gal PUR lebur akeh

Pelebur akeh PUR 5 gal nggunakake katup arus balik presisi tinggi (sensitivitas katup bali ± 1bar), sing dilengkapi fungsi penguncian supaya ora ngrusak peralatan utawa keamanan personel sing disebabake amarga kesalahan operasi. Desain saringan kabeh mesin nganggo nyaring multi-lapisan sing abot. Bisa nyegah lem PUR saka ketinggalan jaman lan nyebabake penyumbatan. Sajrone pirang-pirang taun, produk perusahaan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleleh PUR 5 gal akeh nggunakake katup arus balik presisi tinggi (sensitivitas katup bali ± 1bar), sing dilengkapi fungsi ngunci kanggo ngindhari kerusakan peralatan utawa keamanan sing disebabake amarga kesalahan operasi. Desain saringan kabeh mesin nggunakake nyaring multi-lapisan sing abot. Bisa nyegah lem PUR saka ketinggalan jaman lan nyebabake penyumbatan. Pirang-pirang taun, produk perusahaan kasebut wis ditampa dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka peleburan akeh gal 5 PUR

1. Struktur kabeh mesin nggunakake skema desain energi, lan rong bagean sistem kontrol mekanik lan listrik dirancang kanthi mandhiri. Nduweni ciri-ciri struktur sing cukup cocog lan operasi lan pangopènan sing trep.

2. Pelebur akeh PUR 5 gal nggunakake kabel tahan panas lan tahan geni, sing nambah keamanan alat sampeyan.

3. Ruang sing tambah ing desain 5 mel PUR akeh cair ngidini cukup papan kanggo disipasi panas ing kothak kontrol elektronika, sing nyuda kerusakan komponen elektronik lan listrik sing ilang.


2.ProductParameter (Spesifikasi) bulkmelter PUR 5 gal

Kekuwatan

5.0KW

pasokan listrik

220V / 50HZ

Kacepetan leleh maksimal

20KG / H

Suhu operasi

â ‰ ¤220â „ƒ

Viskositas

500-25000CPS

Jumlahe nganti selang

1-2

Akurasi kontrol suhu

+1 DEGREE

bobote

150KG

Tekanan udara

<6KG

Motor Kekuwatan

0,4KW

Ukuran

L1400 * W600 * H1350

Diameter tong piring tekanan

5gawe


3. Fitur Produk lan Aplikasi pelebur akeh PUR 5 gal

Peleleh PUR 5gal kita nggunakake pemanasan lan leleh kanthi bertahap: Plat pemanas dipasang ing ndhuwur lem. Nalika piring pemanas digawe panas, mung lapisan ndhuwur tong minyak lem sing ngubungi piring panas lan tekan titik leleh. Sisih ngisor tong minyak lem saiki ora lebur. Kanggo nyukupi kebutuhan leleh kaya sing dibutuhake ing produksi, lem ing laras therubber dawane umure dawa: umure pot bisa nganti 16 jam ing 150 ° Cand 3 dina 90 ° C. Iki digunakake ing industri kayata kemasan karton, lem kosmetik, dispensasi elektronik, lan senyawa kain.


4.Rincian Produk pelebur akeh gal Gal PUR 5 gal




5. Kualifikasi Produk saka5 gal PUR lebur akeh



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani5 gal PUR lebur akeh

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy 5 gal PUR lebur akeh of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

2. P: Industri industri peleleh massal sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

3. T: Kepiye cara ngresiki peleleh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem ora bisa digunakake maneh lan kudu dicopot nganggo tong lem anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen peleleh curah PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak leleh PUR akeh, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Urip mesin lan panasake udakara 130 derajat, lan banjur ngeculake agen pembersih liwat lem selang. Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas-panas lan karbida ing mesin bisa dibuwang.PUR

4. T: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

5.P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.