4mm Strip kabel irung inti pindho

4mm Strip kabel irung inti pindho

Strip kawat irung inti 4mm bisa diputer 360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Strip kawat irung inti 4mm kaping pindho bisa menehi 360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.


1.Produksi Pambuka 4mmstrip kawat irung inti dobel

1. Kawat irung inti inti kasusun saka 2 lembar kawat wesi 0.45-0.8mm lan senyawa PP. Amarga ironwire internal, efek fiksasi luwih apik. Yen dibandhingake karo siji irung lan garis irung allplastic, bar irung inti inti duwe bentuk sing luwih apik.

2. Our 4mmstrip kawat irung inti dobel is folded repeatedly for 10 times without disconnection. It has passed the SGS international certification standard. And has ROHS environmental protection, reach non-toxic, folding resistance and so on.


2.ProductParameter (Spesifikasi) saka strip kabel corenose dobel 4mm

Werna

Wirediameter

Saben bobot

Saben dawa

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

0.45-0.8mm

0,40-0,47g

80 / 90mm


3.Product Feature And Application of the 4mmstrip kawat irung inti dobel

The 4mmstrip kawat irung inti dobel produced by us is folded repeatedly for 10 times without disconnection, is widely used in N95 mask and diy mask.


4.Product Details of the 4mmstrip kawat irung inti dobel



5. Kualifikasi Produk saka4mmstrip kawat irung inti dobel


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani4mmstrip kawat irung inti dobel

Kita bakal nyedhiyani layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku kabel irung inti 4mm saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Masker N95 nganggo irung aluminium utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

2. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

3. P: apa bahan sing apik kanggo topeng jembatan irung?

A: ana bahan baku pet, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

4. P: kados pundi irung lemut kanggo nanggung tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

5. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi cpst, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.