Kawat irung 4mm 100% PP
  • Air ProKawat irung 4mm 100% PP
  • Air ProKawat irung 4mm 100% PP
  • Air ProKawat irung 4mm 100% PP

Kawat irung 4mm 100% PP

Kawat irung PP 4mm 100% sing diprodhuksi ora duwe sendhi lan simpul. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung PP 4mm 100% sing diproduksi dening kita ora duwe sendi lan ora simpul. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.


1. Pambuka Produk kawat irung PP 4mm 100%

1. Mbandhingaked kanthi irung inti siji lan irung dobel, kawat irung 100% PP ora duwe kawat wesi. Topeng bekas luwih ramah lingkungan nalika didaur ulang. Iki digunakake ing topeng medis.

2. 4mm 100% kawat irung PP sing diprodhuksi dening kita dilipat bola-bali kaping 10 kaping tanpa pedhot, distorsi sewenang-wenang, efek goodshaping.


2.ProductParameter (Spesifikasi) 4 nos 100% PP nosewire

Werna

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

240-280

2500-3000


3. Fitur Produk lan Aplikasi kawat irung PP 4mm 100%

Kawat irung PP 4mm 100% sing diproduksi dening kita ora duwe sendi lan ora simpul. Bisa njaga bentuk sing ana kanthi permanen sawise mlengkung, lan digunakake ing topeng rai sing rata.


4. Rincian Produk kawat irung PP 4mm 100%






5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung 4mm 100% PP


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung 4mm 100% PP

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kawat irung 4mm 100% PP of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. T: Apa bedane antara kawat irung 100% PP lan kawat irung dobel?

A: Ora ana kawat wesi ing tengah kabel irung 100% PP, dadi topeng sing digunakake luwih ramah lingkungan nalika didaur ulang, lan digunakake minangka topeng protèktif medis; ana kawat wesi ing tengah kabel irung dobel, efek mbentuk luwih apik, mula digunakake ing topeng N95 lanKF94.

2. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

3. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

4. P: kepiye jembatan irung bisa dadi tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti perusahaan saya bisa diputar 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal owah degumming.

5. T: Masker N95 nganggo irung aluminium utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.