3mm kawat irung inti siji
  • Air Pro3mm kawat irung inti siji
  • Air Pro3mm kawat irung inti siji
  • Air Pro3mm kawat irung inti siji
  • Air Pro3mm kawat irung inti siji

3mm kawat irung inti siji

Kawat irung inti tunggal 3mm kita ora duwe ujung lan knot sing rusak. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS. Nduweni perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, tahan lipat lan sapanunggalane. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung inti 3mm tunggal kita ora duwe breakend lan knot. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS. Perlindhungan lingkungan ROHS Ithas, tekan non-beracun, tahan lempitan lan ora suwe. Wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara kayata Kanada lan Jerman.


1.Produk Pambuka kabel irung inti siji 3mm

1. Kawat irung inti tunggal kasusun saka 0Kawat wesi .45-0.8mm lan senyawa PP. Amarga ironwire internal, efek fiksasi luwih apik.

2. 3mm kawat irung inti siji bisa diputer360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel corenose tunggal 3mm

Werna

Wirediameter

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

0.45-0.8mm

370-420

4000-4500


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung inti siji 3mm

Kawat irung inti tunggal 3mm kita ora duwe simpul sendi, sing akeh digunakake ing topeng rata.


4.Rincian Produk kawat irung inti siji 3mm

3mm kawat irung inti siji AA

 3mm kawat irung inti siji BB


 3mm kawat irung inti siji CC

 3mm kawat irung inti siji CE

 3mm kawat irung inti siji CE PRICE


5. Kualifikasi Produk saka3mm kawat irung inti siji


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani3mm kawat irung inti siji

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy 3mm kawat irung inti siji of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1.Q: Apa pengaruh efek kabel irung inti siji lan topeng sing digunakake?

A: Yen dibandhingake karo irung andaluminum irung inti pindho, irung inti siji kurang efektif, nanging biaya irung inti siji luwih murah, mula digunakake ing topeng rai sing rata, lan efek protokol wis tekan standar topeng rai sing rata .

2. T: bahan apa sing apik kanggo topeng irung topeng?

A: ana bahan baku PET, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

3. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

4. P: kepiye jembatan irung bisa dadi tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti siji perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal owah degumming.

5.Q: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.