Kawat irung inti 3mm kaping pindho
  • Air ProKawat irung inti 3mm kaping pindho
  • Air ProKawat irung inti 3mm kaping pindho
  • Air ProKawat irung inti 3mm kaping pindho
  • Air ProKawat irung inti 3mm kaping pindho

Kawat irung inti 3mm kaping pindho

Kawat irung inti 3mm sing diprodhuksi dening kita digulung kanthi rapi lan ora mbukak garis kasebut. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan duwe perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistensi lipat lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung inti 3mm sing diprodhuksi dening usis digulung kanthi rapi lan ora mbukak garis kasebut. Wis lulus standar sertifikasi SGSinternasional lan duwe perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resistensi lipat lan liya-liyane.


1.Produk Pambuka kabel irung inti 3mm kaping pindho

1. 3mm irung inti dobelkabel bisa diputer360 derajat, corak sewenang-wenang, efek mbentuk sing apik.

2. Yen dibandhingake karo irung inti siji lan allplastik, bar irung inti inti duwe bentuk sing luwih apik.

3. Kawat irung inti 3mm kaping pindho wis lulus sertifikasi SGS, sing cocog karo standar internasional lan bisa diekspor menyang negara endi wae.


2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel corenose dobel 3mm

Werna

Wirediameter

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

0.45-0.8mm

300-420

3300-3500


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung inti dobel 3mm

Kawat irung inti do33mm sing diprodhuksi dening kita dilipat bola-bali nganti 10 kali tanpa sambungan, sing akeh digunakake ing topeng rai sing rata.


4.Rincian Produk kawat irung inti dobel 3mm


5. Kualifikasi Produk sakaKawat irung inti 3mm dobel


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKawat irung inti 3mm dobel

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kawat irung inti 3mm dobel of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: sertifikasi hidung apa sing sampeyan liwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi cpst, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

2. P: kados pundi irung lemut kanggo nanggung tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

3. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

4. T: apa bahan sing apik kanggo topeng jembatan irung?

A: ana bahan baku pet, PE lan PP kanggo jembatan topeng irung. Produsen beda-beda nggawe macem-macem bahan. Sing umume yaiku resin hidrokarbon polipropilena (PP). Jenis kawat bahan baku lan logam iki mbengkok lan deform karo tumindak gaya eksternal, sing bisa njaga kinerja sing apik banget.

5.Q: N95 topeng withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.