3mm kawat irung 100% PP
  • Air Pro3mm kawat irung 100% PP
  • Air Pro3mm kawat irung 100% PP
  • Air Pro3mm kawat irung 100% PP
  • Air Pro3mm kawat irung 100% PP

3mm kawat irung 100% PP

Kawat irung PP 3mm 100% sing diproduksi dening kita digulung kanthi rapi tanpa mbabarake garis kasebut. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung PP 3mm 100% sing diproduksi dening kita dipasang kanthi rapi tanpa mbabarake garis kasebut. Wis lulus standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, lempitan lan liya-liyane.


1.Produksi Pambuka kabel irung PP 3mm 100%

1.Compared kanthi irung inti siji lan irung dobel, kabel irung PP 100% ora duwe kawat wesi. Topeng bekas luwih ramah lingkungan nalika didaur ulang. Iki digunakake ing topeng medis.

2. 3mm 100% kawat irung PP sing diprodhuksi dening kita dilipat bola-bali kaping 10 kaping tanpa pedhot, distorsi sewenang-wenang, efek goodshaping.


2.ProductParameter (Spesifikon) saka 3mm 100% nosewire PP

Werna

Meter kg

Topeng nomer sing diproduksi saben kg

Putih / ireng / abang / abu-abu / biru

360-400

4000-4500


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung PP 3mm 100%

Kawat irung PP 3mm 100% sing diproduksi dening kita dipasang kanthi rapi tanpa mbabarake garis kasebut. Bisa njaga bentuk sing wis ana sawise mlengkung, lan digunakake ing topeng rai sing rata.


4. Rincian Produk kawat irung PP 3mm 100%







5. Kualifikasi Produk saka3mm kawat irung 100% PP


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani3mm kawat irung 100% PP

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy 3mm kawat irung 100% PP of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: sertifikasi hidung apa sing sampeyan liwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

2. P: kados pundi irung lemut kanggo nanggung tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

3.Q: N95 topeng withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

4. T: Apa bedane antara kawat irung 100% PP lan kawat irung dobel?

A: Ora ana kawat wesi ing tengah kawat irung PP100%, dadi topeng bekas luwih ramah lingkungan nalika dipasang maneh, lan digunakake ing topeng proteksi medis; ana kawat wesi ing tengah kabel irung inti dobel, efek mbentuk luwih apik, mula digunakake ing topeng N95 lan KF94.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.