3mm 100% kawat irung Aluminium
  • Air Pro3mm 100% kawat irung Aluminium
  • Air Pro3mm 100% kawat irung Aluminium
  • Air Pro3mm 100% kawat irung Aluminium

3mm 100% kawat irung Aluminium

Kawat irung Aluminium 3mm 100% kita diproduksi kanthi muter. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis, lan kapasitas produksi meh kaping telu luwih dhuwur. Kawat irung Aluminium 3mm 100% wis nglewati deteksi SGS lan CPST, umume digunakake ing topeng N95.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kawat irung Aluminium 3mm 100% kita bisa digawe. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis, lan kapasitas produksi meh kaping telu luwih dhuwur. Kawat irung Aluminium 3mm 100% wis nglewati deteksi SGS lan CPST, iki digunakake kanthi topeng ing9595.


1.Produksi Pambuka kawat irung Aluminium 3mm 100%

1. 3mm 100% alkawat irung uminum duktilitas duktus lan efek mbentuk. Bisa ditekuk kaping 10 lan terus dibukak. Sawise ilang kekuwatan eksternal, bisa tetep ora ana watese.

2. Kawat hidung aluminium 3mm 100% diproduksi kanthi gulung. Yen dibandhingake karo bar hidung aluminium siji, bisa diproduksi kanthi otomatis, lan kapasitas produksi meh kaping telu luwih dhuwur.


2.ProductParameter (Spesifikasi) kabel Aluminium 3mm 100%

warna

jembaré

kekandelan

perak

3mm

0.6mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi kabel irung Aluminium 3mm 100%

Kawat irung aluminium 3mm 100% kita duwe permukaan sing mulus, ora ana lekukan lan kemuluran sing apik. Umume digunakake ing topeng N95.


4. Rincian Produk kawat irung Aluminium 3mm 100%






5. Kualifikasi Produk saka3mm 100% kawat irung Aluminium


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani3mm 100% kawat irung Aluminium

Kita bakal nyedhiyani layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku nosewire aluminium 3mm 100% saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: kepiye jembatan irung bisa dadi tanggung jawab?

A: degumming jembatan irung disebabake kontrol suhu sing ora bener ing proses produksi. Produksi kawat irung inti inti perusahaan bisa diputer 360 derajat, distorsi apa wae ora bakal ngalami degumming.

2. P: Pira pirang-pirang ton jembatan irung bisa digawe ing sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 10 ton saben dinane.

3. P: sertifikasi irung apa sing wis diliwati?

A: strip jembatan irung kita wis ngliwati SGS, sertifikasi cpst, perlindungan lingkungan ROHS, tekan non-beracun, resisting lipat lan tes liyane sing gegandhengan, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liyane.

4.Q: topeng N95 irung withaluminum utawa irung inti dobel?

A: potongan irung aluminium duwe efek cacat lan bentuk sing luwih apik, nanging biayane luwih dhuwur. Yen ora ditangani kanthi bener, Cape May bakal ngrusak irung; efek mbentuk potongan irung dobel dadi luwih elek, nanging regane luwih murah lan luwih aman.

5. P: bahan sing apik kanggo masker jembatan irung?

  A: there are pet, PE and PP raw materials for the nose bridge of mask. Different manufacturers make different materials. The common one is polypropylene hydrocarbon resin (PP). This kind of raw material and metal wire bend and deform with the action of external force, which can maintain the existing excellent performance.



Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.