babagan kita

Perusahaan kasebut didegake ing 2014. Kantor pusat penjualan perusahaan dununge ing Yiwu City, Provinsi Zhejiang. Pusat produksi lan perakitan dununge ana ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Perusahaan terkenal ing bisnis pameran terus lan pameran. Perusahaan duwe luwih saka 1000 meter persegi bangunan pabrik, minangka perusahaan mesin perekat panas sing nyawiji kanggo riset, pengembangan, pemasaran, pelatihan personel lan layanan purna jual.

Rincian
Warta